NEOCITY BUSINESS CENTER


Neocity Business Center va fi situat în zona Pipera, una dintre cele mai dinamice zone de birouri din Bucureşti. Aici se dezvoltă în prezent o multitudine de proiecte pentru construirea de spaţii de birouri. Clădirea, caracterizată de o arhitectură inovatoare, va fi vizibilă din toate direcţiile. Accesul se va face foarte uşor din şoseaua Pipera-Tunari.

Neocity Business Center combină facilităţile oferite de o clădire de birouri de clasă A cu ambianţa prietenoasă a unei cafenele-restaurant amplasată la parter şi atmosfera plăcută de lucru. Clădirea va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 44 000 mp, oferind aproximativ 34 000 mp pentru spaţii birouri şi aproximativ
2 600 mp pentru spaţii comerciale.
Conceput în forma literei “L”, Neocity Business Center este alcătuit din 2 corpuri interconectate (paralele cu şoseaua Pipera Tunari) şi un corp independent. Clădirea va avea 2 niveluri de parcare subterană, parter şi 11 etaje.

Fiecare etaj va dispune de o suprafaţă deschisă de ~ 3 200 mp (parter – etaj 8) şi 2 700 -2 950 mp (etajele 9 -11). Faţada exterioară a imobilului va fi realizată din perete cortină tip aluminium.
Parcările interioare şi exterioare vor avea o capacitate de aproximativ 700 de locuri.
Interiorul spaţios şi elegant va fi dotat cu toate facilităţile de care este nevoie: 12 lifturi, tavan acustic, sistemul HVAC care furnizează un nivel constant de temperatură, prize pentru echipamentele de date, generatoare electrice care oferă rezerve de energie electrică, securitate şi monitorizare video 24 din 24 şi sistem de management al clădirii.

Neocity Business Center e spaţiul perfect pentru compania ta.