CITY PARK MALL


City Park Mall of Constanta este amplasat într-una din cele mai populate zone din partea de nord a oraşului Constanţa, la intersecţia a 2 bulevarde principale, Soveja şi Lăpuşneanu, şi în imediata apropiere a staţiunii Mamaia. Cadrul natural oferit de vecinătatea cu Parcul şi Lacul Tăbăcăriei, fac din City Park Mall of Constanta locul ideal pentru shopping, distracţie şi relaxare.

Aici, într-o ambianţă deosebită, vei găsi tot ce-ţi doreşti: un supermarket, electrocenter, spaţii de joacă pentru copii, o bancă, casă de schimb valutar, agenţie de turism, food-court cu restaurante şi cafenele diverse, piste de bowling, cazino electronic, la care se adaugă peste 100 de magazine cu articole vestimentare, încălţăminte şi marochinărie, bijuterii, cadouri, şi multe alte atracţii.

Cu o investiţie de 50 de milioane de euro, City Park Mall of Constanta va deveni în scurt timp cel mai important punct de atracţie al Constanţei. Centrul comercial, cu o suprafaţă desfăşurată de 55.000 mp şi 1.000 de locuri de parcare, va fi inaugurat în prima parte a anului 2008.
Alătură-te şi tu celor care redescoperă shoppingul!